ATGAL Renkame labdarą. Kažkas, ko mes turime užtektinai, kitiems tėra svajonė

Visus metus, bet ypač žiemą. Kai savo rankas slepiam šiltose pirštinėse, kojas vilnonėse kojinėse ir šiltuose žieminiuose paltuose; ant kaklo - kepurė, ant galvos - šalikas. Komfortas. Šilta. Gera. Gali dūkti sau sniege nors ir visą dieną. Vaikus savo irgi kutojame nuo galvos iki kojų. Prasidėjus šildymo sezonui, šildomės. Gera ir jauku namie... ypač, kai lauke speigas. Tai vat - čia mes. Bet. Visgi. Ne visiems taip gera žiemą. Yra tokių, čia pat Lietuvoje, 21 amžiuje, kurie neturi kuom pasišildyt žiemą... nei tinkamų rūbų, nei šildymo namuose.

Žinau, kad globalių problemų keliomis poromis pirštinių neišspręsime, tačiau, kažkam rankas sušildysime tai tikrai. Todėl jau kelis metus, prasidėjus žiemos sezonui, skambiname su vyru visais varpais, raginame draugus ir draugų draugus perkratyti savo spintas. Atrinkti jiems nebereikalingus, bet dar tinkamus nešioti žieminius rūbus, striukes, paltus, šiltą avalynę (ypač vyrišką)... šalikus, kepures, pirštines... megztinius, liemenes... Mąstykim: šalta, reik sušilti.

Labai raginu ir jus. Jei turite kuom pasidalinti, ką atiduoti, neabejokite - net mažutėlis ryšulėlis bus aukso vertės. Skambinkit ir jūs varpais.

Surinktus daiktus galite nugabenti patys arba parašykite man [email protected]

Visą surinktą labdarą vežame į benamių valgyklą Vilniuje: www.viltiescentras.lt

 

 

Tu esi ypatingas - pamokėlė visai šeimai